Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har tittat hela mitt liv utan att se...


Första gången jag såg!

Fyra senare än två,
slagen i sin struktur av pulsande åder
vikt itu och förlorad nyfikenhet,
är summan av kyssar efter världshavens utorkning.

Vi var institutionen bortom fysiken,
där speglades betydelsen förbi ytligheten,
kunde aldrig förstå hur lite det betyder
när orden är det som håller oss fast.

Det spelar ingen roll att solen aldrig syns,
det räcker med att veta att den finns.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-08 11:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Berörande skaldekonst. =) Snyggt. =)
2012-05-09

  SagaArt VIP
*ler* bra. Hjärtat accepterar, hjärnan förkastar.
2012-05-08

    ej medlem längre
Intressant iakttagelse..., bra!
2012-05-08

  Rise Little One
Dina sista rader berör mig starkt Max...

"Det spelar ingen roll att solen aldrig syns,
det räcker med att veta att den finns."
2012-05-08

    ej medlem längre
känner så för de två sista raderna....
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé