Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo visst;)

Var försiktig sa alltid min mamma.

Men hur?

Hur skulle jag kunna stänga av mitt hjärta och spela spel?

Om jag tycker om någon så kan jag inte gömma det.

Inte från mig själv, inte från världen.

Så hur skulle jag då vara försiktig?


Jag kan bara vara sådan.

Så som du har varit också, ärlig, glad, positiv.

Alltid kommer det några som kommer vilja att förstöra det för att de inte har det bra.

Men att jag inte skulle vara jag om jag ät för försiktig då är jag oärligt.

Jag kan vara jag.

Och sårad och skadad en massa gånger.

Men jag vet att jag lever då.

Hur skulle det vara annars.

Om jag gillar någon så skall det inte gå dagar och år för att jag skall erkänna det.

Jag gör det på en gång.

Genast.

Så är det i livet.

Man har inte många chanser.

Så njut och våga vara sårad.

Någon gång lyckas man hitta rätt.




Fri vers av Destino
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 19:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Så är det i livet.

Man har inte många chanser.

Så njut och våga vara sårad.

Någon gång lyckas man hitta rätt."

Det har du rätt i...
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino