Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Sister!


Wiiliam är inte här.
Han har åkt till sin bror.
Han sa att jag skulle hälsa dig det.
Hade visst ett ärande dit.
Han såg lite blek ut det gjorde han.
I sin för stora kavaj, och de där slitna bruna byxorna.
Bara skinn och ben.
Och Brendans gamla hatt.
Den han fick av honom när han gick till sjöss.
Kommer du ihåg det mor?
Hur han sprang efter tåget den gången.
Och sen bara stannade han.
Vände och gick hem.
Utan en tår.

Men jag grät, mor.
Och jag gråter nu.




Fri vers av Nikolaj
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-08 11:33



Bookmark and Share


  Nanna X
frusen bild som stannar på näthinnan. Brendan Behan?
2012-05-08

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj