Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våroffer

Ett ensamt blad
flygande, slingrande
Endast vinden det bar

Dess högsta önskan
mot marken singlande
att det helt oskrivet var!




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-08 13:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Klassisk poesi, som Boye, Ferlin med flera.
En underbar text som borde fått fler läsare.
Ett stort fång rosor, av di röda, texten förtjänar.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST