Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenfalt

Om du bemöter mig med ett leende,
får du tusenfalt tillbaka.

Så du mina konturer,
aldrig någonsin kan försaka.

Om du vill skänka mig ditt ego,
får du myckenhet åter.

Jag skall torka din tår,
om du gråter.

Förevigt,
jag förlåter.

Vi kan dela all den fröjd,
en förälskelse kan orsaka.

Sedan vi kan minnas tillbaka.

Vem du än må vara, skall jag dig bevara.

Medan jag väntar här på dig....

I soffan....

Hemma hos mig.










Fri vers (Fri form) av Lyckohunden
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-09 10:34



Bookmark and Share


  aol
rakt fint så innerligt talar diktarhjärtat här,
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden