Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sminkade Underliv


Med en pudrad pung
målar du strängen med läppstift

Markerar ollonet med foundation

och jag tvättar bort dina målningar

djupare än vattenpölar

Juckar in varandra i hål,
men bara moln regnar

annonserar ut mitt hjärta

för att få mitt pris hos dig

men jag inser,

då jag avgiftat ditt externa liv
mellan benen

sugit åt mig dina målade ritningar

och du hissat ned eiffeltornet,

och din kuk lagt sig för dagen,
sprutat på marken

att golvet

hos dig

är min rätta plats
utan ett stånd att hålla mig i

när jag är kåt

och faller över dig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 18:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönt stuk:)
2012-06-30

  blaite
Aggressivt och sjukt coolt textat
2012-05-28

    MajorMinus
Jag gillar att du väjer för det vackra. Din poesi har skit under naglarna vilket kan behövas ibland! :)
2012-05-12

  Lili Samuelsson VIP
ibland vill jag verkligen läsa ett annorlunda språk och så hittade jag det här. tack för den uppfriskande texten,
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln