Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få vill in dit, färre orkar!

Rastlös, ostrukturerad, mentalt översvämmad.

Omotiverat dryg, socialt handikappad, ohämmad.

Referenser som sticker ut från mängden som spontan sångare under en andakt!

Kämpar mot tristes, konformism och vanmakt!

Svår att ha att göra med, svår att komma inpå livet, förbi det interna tjivet, t inget för givet!

Väl inne får du alla mina erfarenheter, visdomar och mardrömmar serverade på ett Picknickfat, behandla det varsamt, det är skört som en uråldrig oblat!

Få vill in dit, färre orkar!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard