Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språket




En bok
kommer till mig

En bok utan ord
utan språk

Tomma vita sidor

Bokstäver
som svävar
i ljuset
av den tända lampan

Jag fångar ett A

En början

Ett slut

Ord kommer till

Minnen
av mer

Kanske ett B

Kanske ändå mer

Ett C

Ett ord
en mening

En helhet

Vita sidor
fyllda av tecken
fyllda av liv

blir till

i ljuset av lampan

där språket
återtar sin plats




Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström