Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För min del föredrar jag ekonomiskt oberoende kvinnor i mitt liv
även om jag i grunden fullkomligt struntar i deras ekonomi

- Men då vet jag att de har råd att välja den de vill ha!




Om en tveksam ekonomisk situation ...

... i mitt liv
får dig att dra dig tillbaka
och bedöma mig
som mindre intressaant
för dig

Då är jag tacksam
för att min ekonomi
är tveksam

Ty då är du
någon som
jag inte vill ha i mitt liv

Och tanken på
att jag under
bättre omständigheter
och oberoende ekonomi
hade kommit att vakna en dag
med dig nära mig tätt bredvid

gör att jag känner
en stilla obehaglig rysning
genomströmma hela mig ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-12 08:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är nog bra grundförutsättningar tror jag.
2012-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du vet vad du vill.
2012-05-12

  Fröken Dali
Ja det är nog kanske så i många äktenskap. Att inte våga skiljas för ekonomiska skäl. Att vara rädd för att förlora materiella ting. Istället fyller man det ekonomiska flödet med resor, hus, bilar, båtar, stugor och allt som gör att man kommer ifrån kärleken mer och trasslar in sig lite till i något man tror är kärleksband när det bara är ekonomiska band eller kedjor. Lätt att tappa bort sig. Vad är kärlek och vad är ekonomi? Modigt att veta skillnaden. Fin text som alltid från dig.
2012-05-12

  Rise Little One
Man lever nu i modern tid ... Det finns vissa undantag men i princip ingen som vill bli en parasit ...
2012-05-12

  LenaJohansson VIP
märklig tanke...tycker jag

är man kär så spelar det väl ingen roll bara man har respekt sinsemellan...
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP