Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom tunna skramlar mest!

Kliv ur mitt vidriga synfält, håll käften eller jag syr ihop den med urinindränkt sytråd! Goda råd är dyra och du har inte råd!

Ditt sinne är ett U-land, din verbala valuta är inte värd något, din fantasi har torksprickor medan min är stenhård!

Håll dig långt borta från min gräns, kom för nära och det bräns!

Laddar min bössa med glas, bergssalt och begagnade kanyler och siktar! Jag smeker avtryckaren men mitt samvete sviktar!

Man skall inte ge sig på dem som är mindre, särskilt inte i sinnet! Bara för att du karaktäriseras som sinnesslö, förtjänar du inte att mentalt dö!

Erfarenheter säger mig att tom tunna skramlar mest!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 16:22



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Urin är sterilt tills det når urinröret.
Synd att du syr med tråden, den är inte steril mer.
Han kan bli sjuk nu, men de är ok.
För då blir det en tom tunna och den skramlar mest :))
BRA SKRIVET
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard