Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man..




Kan man känna saknad.. utan saknad..

kan man känna kärlek.. utan kärlek..

kan man känna kyssar.. utan kyssar..

kan man känna smek.. utan smek..

kan man gråta.. utan tårar..

kan man be.. utan att be..

kan man längta.. utan längtan..

kan man såra.. utan att såra..

kan man..jag bara undrar..




Fri vers av passionsblomman
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 16:13



Bookmark and Share


  mickech
visst kan man..
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman