Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad väljer du....



Natten blandas av hetta och hunger..

längtansfull..darrande av åtrå..

kommer du åter att leverera din kropp..din längtan..

vill känna hud..som brinner av lust..hett begär..

dina ögon säger ja..ditt hjärna säger nej..

ditt hjärta.. din kropp..säger ja..eller..

vad väljer du..

vad följer du..

vad vill du..




Fri vers av passionsblomman
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman