Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålkvinnan

En kvinna.

En tunn liten kropp med snälla ögon och ett hjärta som blöder.

Hon har aldrig trott att hon kan äga så mycket styrka.

Att hon kan bära alla dessa jobbiga sekunder, timmar och dagar på sina små axlar.

Hennes två ögonstenar ger henne styrka.

Deras underbara mandelförmade ögon gör att hennes hjärta får nya krafter om och om igen.

En stålkvinna som man bara vill krama om.

Hennes hjärta tillhör en Krigare som är nu bortrest.

Han bekämpar krig.

Och hon väntar och väntar tills han kommer hem.

Ingen vet hur länge kriget kommer att pågå.

Ingen vet.

Hjärtat blöder och stålkvinnan tvekar och undrar om hon klarar mer.

Men tre underbara själar kommer att göra det lättare så att Krigaren kommer hem snart.

Han kramar om sin fina kvinna och barnen snart.


Kvinnan får vara svag i hans armar.

Hon får blomma upp IGEN och bli den fina starka blomman som doftar av styrka och glädje.

Och alla kan mysa och vara en familj igen.

Ståldräkten kan

delas itu så att man delar allt det goda och onda i framtiden.




Fri vers av Destino
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-12 23:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbar saga :)
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino