Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

En liten hand och en liten mun.

Så nära mitt hjärta vill du sova mitt älskade barn.

Jag tittar på dina ögonfransar, och undrar hur allt det perfekta i världen kunde hamna på dig och på din syster.

Det är ren magi att just jag kan få sådana underbara små människor.

Och att de blev till i varma kärleksfulla möten som jag och min andra hälft av hjärtat har gjort.

Långa nätter har vi pratat igenom,
fantiserat om er och hur ni skulle se ut,
lukta,
skratta.
Hur bussiga Ni skulle bli och hur underbart det är bara att hålla Er i armarna då man känner att livet och döden är så nära sammansvetsade.

Den underbara dagen då man mötts för första gången.

Den känslan håller mig i livet,

den känslan håller mig vaken om nätter.




Fri vers av Destino
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 17:32



Bookmark and Share


  dubbelve
Åh, vackert!
2012-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fint.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino