Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara...

Tanken för mig
till det förflutna
och till framtiden.
Allt är bara inbillning.
Leva gör man
alltid i nutid.
Om man nu lever.
Jag hör mina tankar.
Hur de slåss
om utrymmet.
Är det jag
som är intellektet?
Eller är det jag
som ställer
mig bredvid
och betraktar
tankarna?
Som låter dem passera
och lämna rum
för varandet...




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 20:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP