Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa med saxar.

Löpårskorna är på, fötterna i startblocken, axar för att tävla i "springa med saxar"!

Sätter mig på plats, laddar, för "arga leken" med Stevie Wonder och förlorar! Kan inte hålla masken, som en Parkinsonssjuk flötmetare, min rastlöshet oroar!

Petar i ett proppskåp med saker av metal, dyblöt! Rör mig snabbare än blixten, som en syrsa utan känselspröt!

Dricker klorin, spyr på golvet så lacken försvinner! Undrar varför det svider, kanske borde druckit thinner!

Min kropp pallar, har den hårdaste av skallar!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard