Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparar...

Samlar alla mina vänners gener i en bank, för att skapa sälja till forskning när jag blir pank!

Samlar mina upplevelser i en minnesbank, till jag blir gammal och slår dank!

Sparar alla mina fula ord, för att kunna använda till att skjuta dina kassa argument i sank!

Sparar allt papper, för att stoppa upp i näsan för att slippa din stank!

Sparar all min ammunition för att krossa din lamt byggda mentala tank!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard