Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raslöshet.

Min rastlöshet har fler nivåer än Dantes inferno, som enuiter lagandes en smältande iglo!

Den översta är den som ni ser, men tro mig det finns fler! Svårt att förklara att det är mer än bara myror i brallan, eller ett försök att spela Allan!

Men det driver mig framåt mot det oundvikliga slutet, kommer att komma först, sitta o väga på stolen med ryggen mot stupet!

Det har tagit mig större delen av loppet för att fatta att min version av intelligens är viktig, oefterliknig, oefterhärmig! Oerhört vämjlig som ett fem-i-två-ragg, lågligg!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard