Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holmgång.

Har en holmgång i mitt kranium, tävlar om vem som skall bli mitt sinnes unikum!

Ibland önskar jag att jag var alena, men har två läger på vardera sida om min mittbena!

Bjuder över grannen på grogg, blandad på etanol, Yes och fiskleverolja! Hämnas genom att "rapa" mitt eget konto, jag har ingen koll jag!

Den ena sida börjar stapla stora stear till ett fort! Den andra förbereder sig som Van Dame i Bloodsport!

Jag tar ett steg tillbaka och beundrar spektaklet, undrar vem som först sätter händerna i kaklet!

Må bäste mask vinna...




Fri vers av deNeergaard
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 09:16



Bookmark and Share


  Hondjuret
Ja, jag tycker mycket om et du skriver... men den tidigare vågar jag varken applådera eller kommentera.
2012-05-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I poetens hörna och konstnärens fåfänga finns en ekorre som tittar en musa som bjuder på fri andning:
hopa från tuva till tuva det är ju andra halva maj månad ljuva!
ha en bra inspirerande dag i naturen.
diana.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard