Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar över när folk utan att tänka efter säger "det kommer att bli bra"!


Tack för ordet.

Blir så j...a trött, fråga inte om du inte vill veta, inte känna, är det väll bättre att helt enkelt bekänna!?

Bemöda dig inte med att ge mig ogenomtänkta relationsklichéer utan fundament, de hjälper mig lika mycket som skor av cement!

Dina repliker ger mig lika mycket som att mot vinden pinka, lika moraliskt förkastlig som att leverera gas till Treblinka!

Du tillför lika mycket som en helkroppsförlamad teckentolk, vågar du dig in in i min zon bör du bära en välslipad dolk!

Kan du inte ta dig tid att skräddarsy din retorik för att passa, vill jag inte begagna dina tafatta försök att lappa den sjunkande skepp vi kallar min själ, behöver det lika mycket som Herodes behöver ännu en träl!

Tror inte att jag kan uttrycka mig tydligare, lyssna, ta in, svara! Hur j....a svårt kan det vara?!


Tack för ordet...




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 09:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja..ibland kan folk inte läsa tankar helt enkelt....bara att acceptera...
dom flesta menar väl har jag förstått med tiden - men det kan bli så fel när dom ej förstår vad man egentligen menar...
och då händer det att man blir förbannad...
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard