Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ragata.

Du beter dig som en hönsmamma, sluta tjata d....a ragata!

Det är inget annat än en tsunami i ett glas med saft, inget stort, ingen kraft!

Det är mitt j...a val, behöver inte dina brandtal! Det får mig bara att vilja spy, inte den vanliga sorten utan fekal!

Min kropp är inget j...a tempel, det är en nöjespark för personer med psykosstämpel!

Du verkar så desperat vilja trösta, att du cirklar över mig som gamar över en törstig i en öken, fattar inte att jag har fler lager än löken, trots att jag spolat kröken, så manlig att eleverna kallar mig fröken, är alltid lite mera vaken men ser ändå spöken!

Faller utanför din norm, drar in i ditt sinne som en tropisk storm, skadan blir enorm!

Förstår du??!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-21 07:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
jepp...du rappar bra..
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard