Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eternit.

Jag är inte bra men du är fan inte bäst! Lika bra för hälsan som asbest!

Du får ingen j...a respit, blandar din müsli med krossad eternit!

Våran enda gemensamma nämnare böjar på C, botas med strålning och cellgift! din uppenbarelse kryper in och förgiftar mitt sinne likt ett verbalt nervgift, underkastelse och eftergift!

Jag må ha ett sargat sinne men mina skärvor är ändå större än din helhet, mer vaken än du till och med under djupaste medvetslöshet!

Det jag försöker förmedla är inte skryt, bara ett konstaterande! Dina ord är inte hållbara, inte ens om de vore dränkta i formalin, konserverade!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 08:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard