Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belfast Cowboy


Mitt på Gloucester Square.
I folkhopen tog de mig.
En i varje arm.
Kom med oss här!
Kämpa inte emot nu Paddy!
Jag tittade mig omkring.
Bakom mig fanns ingen.
Alla var borta.
In i skuggorna under bron.
Men väskan låg kvar där under kärran.
Gå bara gå.
Räkna sekunderna nu.
Håll emot Bobby!
Det är en stark en jävel det här.
Visslorna tjuter.
Fler strömmar till.
För bara en.
För bara mig.
Håll andan nu Bobby!
Nu kommer det...




Fri vers av Nikolaj
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-15 10:38



Bookmark and Share


  Nanna X
nej nu kan jag inte gissa. den enda Paddy jag känner till är Paddy on the Railway. gillar hur som helst ditt sätt att bara dyka in i hjärtat av Irlands litterära skatter!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj