Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en minisemester



En flicka njuter, med magen full
ur guldfärgad blick
bubblor leker kull

De är så många, kan inte välja
light, dark, amber i glas

LER när alla aromer, innehas

Hand i hand med belgiska måsten
pommes, våfflor och chokladdoppat pyssel
Fem goda dagar och som ur en hicka


"Jag älskar nu Bryssel"









Fri vers av Baystream
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 13:44



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Cheers!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream