Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötte en bil som körde mot trafiken med en sovande förare igår.


Trettio centimeter.

Medtrafikant, mot trafiken, mottrafikant!

I min fil,i fel färdriktning, oförsiktig i sin bil!

Trettio centimeter från min dörr till hans! Smutsig, rostig utan glans!

Trettio centimeter närmare hade det varit över, överkörd, totalförstörd!

Första gången rädsla, störd?

Allt är relativt, relativt nära var det...

Trettio centimeter




Fri vers (Fri form) av deNeergaard
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 15:52



Bookmark and Share


  Hondjuret
Tyckte väl att 30 cm lät lite mycket... =)
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard