Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar..



Jag älskar när du sluter ögonen.. för att kyssa mig..

När du är bortrest.. älskar jag hur du saknar mig..

Jag älskar ditt sätt.. att alltid behandla mig rätt..


Men älskling.. mest av allt älskar jag hur du älskar mig..

Jag älskar hur ditt hjärta slår.. när jag håller om dig..

Jag älskar när du tänker på mig..utan att jag sagt något..

Jag älskar din beröring..den är himmelsk..


Men älskling.. mest av allt.. älskar jag..

hur du älskar mig..




Fri vers av passionsblomman
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman