Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän




En riktig vän

är en som vet

allt om dej

och ändå tycker om dej

och stannar kvar.




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-16 08:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vänner dömer en alltid bakom ens rygg.
Så jag vet inte jag, en riktig är väl en vän som som dömer dig i smyg, men som samtidigt vill ha med dig att göra.
2012-05-21

  Anna Nickolausson
det är en äkta vän
2012-05-19

  Bibbi VIP
Exakt.
2012-05-19

    ej medlem längre
En som inte dömer, fint!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP