Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:ett barnbarn på frammarsch.


Segrande framåt


Sök alltid att vinna seger på något område,

ty det befordrar den andliga utvecklingen.


I naturens värld ser jag,

hur nödvändig denna strävan är

men även på andens och själens område

måste det finnas kamp.


Allt eftersom jag gör framsteg

i mitt andliga liv finner jag

framför mig nya mål,

som kräver mina ansträngningar..


Fly alltid stillastående.

Tappa aldrig modet,

även om du alltid är medveten om

något fel som måste rättas till,

något hinder som måste övervinnas.


Så går jag segrande framåt med Gud,

ständigt på väg mot nya segrar.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-16 11:29



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Inspirerande!
2012-05-19

  rebecca d
Fast jag låter mig bäras av Gud/Yawhe...Han visar mig målen, felen etc...då bekänner jag o lämna till Honom..Han för mig på en väg där saker förändras..det är klart att det är kamp, men den handlar om att överlåta till Honom, lita på Honom! han för mig in på nya områden där det gäller en ännu djupare tillit, till att Han bär mig och hela situationen...att vara stilla och endast lyssna till Honom och Habs anvisningar. Har märkt att när jag gör så, får ja en oerhörd kapacitet (förutom all gläjd och spänning, det är ju så spännande, livet me Honom...) ..därför att jag ej änsglas och ororas...inte vetat förr hur mkt denna ständiga oro (= otro) stjäl energi.
Jag ber Honom om allt, Jeshua tro, kärlek, vishet, energi, lydnNd etc...Han har ju erövrat allt detta åt oss...Halleluja!!
2012-05-17

  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Jag blir glad när jag läser dina rader.
2012-05-16

  bittemi VIP
Livsbejakande text!
2012-05-16

    ej medlem längre
Fin text, Tack!
2012-05-16

    ej medlem längre
Tack
2012-05-16

  Marja-Liisa Koski VIP
Min far sade – Håll koll på sjömärken. Inre skärgården är farligast.
Kram!
ML
2012-05-16

  Linda CH VIP
Upplyftande, kraftfull syn på livet!
2012-05-16

    ej medlem längre
grunden sitter
nu ska huset byggas

inspirerande!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP