Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra knak.

Du är som ett begagnat tuggummi, ingen j...a smak!
Mina verbala angrepp träffar dina trumhinnor i hundra knak!

Jag är inte skoningslös, det bara uppfattas så för att du är meningslös, inte besinningslös, bara du som är totalt talanglös!

Säger bara vad som rör sig innanför mitt kranium, delirium! Seg i skallen som vältuggat tomteskum!

Har så svårt att hålla mig artig, from och kompetent! En spelare blir inte bättre än sin opponent, totalt j...a inkompetent!

Inpotent, det enda stånd du får är midvintersol, det är lika elakt att såg dig verbalt som en skenavrättning med pistol!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-05-16 13:27



Bookmark and Share


  Hondjuret
Hrrrf, jag skulle inte vilja vara osams med dej...
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard