Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke önskvärd.

Varje sekund med dig känns som naken i kall nederbörd! Ber om en filt, men blir fan inte bönhörd!

Vill så gärna tysta dig men du verkar lomhörd! Förstår inte mina gester eller argument, helt j...a störd!

Tycker personligen min tydlighet är oerhörd, men du fortsätter helt j...a oberörd!

Att umgås med dig gör mig mentalt undernärd, din närvaro är fruktansvärd!

Vill gärna ge dig mynten och vinka av dig på din kommande Styxfärd!

Ditt förbannade tjat skär in i mina trumhinnor likt ett nyslipat samurajsvärd, en stund utan dig vore önskvärd!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-23 07:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag blir sååå frustrerad, vill förstå...varför i h-vete han inte bara kan GÅ!
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard