Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar runt hur svårt det kan vara att inte ta till fysik i en konfliktsituation.


verbala bataljer.

Dina verbala utspel tvingar mig till att ge dig min privata vedergällning, kognetiv återställning!

Tar inte till handgemäng för att visa på min uppfattning, men valen som återstår är lika attraktiva som amatörmässigt utförd cancerstrålning!

Litar på orden, min kapacitet som ord-skruvare, hämd-ruvare, verbal vinst-snuvare! behöver inte ta till fysik för att vara en mobbar-kuvare!

Men om mina ord missar målet som en blind skidskytt, om du är för inskränkt för att ta emot dem, som illa inställd parabolantenner! Måste jag öppna för ett fysiskt angrepp hur jag än känner!

Valet av fysisk strid, ger mig ingen frid, det ligger så långt ner på min lista!
Troligen på sista plats, ligger där och sakta motarbetar min livsgnista!






Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-17 10:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
du använder orden bra...så
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard