Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jantedom.

Alla lever inte men alla dör, inget nytt, inget som stör!

Stå inte där med huvudet i röven, kränk gränser, bryt normer och Jantes lagar!
Lev så hårt du kan, sitt för fan inte hemma och räkna dagar!

Nya erfarenheter ger ny kunskap, sluta sakta vagga fram so nån j...a boskap!

Tabefälet, kasta stödjulen, önska och ge dig själv bästa julklappen! Ta den vildaste forsen, skit i laxtrappen!

Tänk inte bara utanför lådan, skicka sliten till återvinningen, lista ut meningen, få bort den mentala klådan!

Våga klä av dig och skrik "jag är annorlunda" till allmän beskådan! Vänta på Jantedom, skyll på intern inrådan, invänta glatt benådan!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-17 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Min favorit hittills idag :)
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard