Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyngbaggar.

Du är helt j...a värdelös, som tyska mark efter krigsslutet! Som funktionären som träffades av spjutet!

Snackar mer skit än en gödselförsäljare på provision, din mun varar sig! De enda som uppskattar din verbala dynga är dyngbaggar som parar sig!

Kan inte nog tydligt uttrycka hur ointressanta dina argument är, som att lyssna på färg när den torkar! Fan, att du bara orkar!

Blir du aldrig trött på din egen röst, det blir jag, du är lika intellektuell som Frankensteins monster innan transplantationen!

Skaffa en egen åsikt, vänd inte kappan efter vinden, våga gå mot idiotoppinionen!

Tänk själv, tänk inte efter innan, tänk annorlunda! Skulle det skada? Ingalunda!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard