Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo att möta..



Sakta..sakta.. kommer dagen..

som en smekning..som en kyss..

håll mig nära..håll mig ömt..håll mig..

låt mig vila..än hos dig..

vill sakta vakna..i varje nerv..

i varje cell..känna lusten..skölja över mig..

likt en flod av erotik..så känslofull..så het..

nu är jag vaken..så vaken..

redo att möta dagen..nu..nu..






Fri vers av passionsblomman
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-18 09:53



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Vilken morgon!
2012-05-22

  mickech
Passion!!
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman