Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig istid.

Din verbala utspel är lika moraliska som en reklamsponsrade avrättning! Din mor borde läxa upp dig och ge din vidriga munhåla en rejäl såpatvättning!

Varje sekund med dig känns som naken i iskall nederbörd! Ber om en filt men blir fan inte bönhörd! Dina patetiska försök till förklaringar, bortförklaringar är inget annat än bevis på att du gravt störd!

Jag ger dig kalla handen, som om du vore en serievåldtäktsman med en dragning till isstoder! Så j...a trött på att försöka tyda din koder!

Du anser dig vara på iskall uppdrag, enda stället du ska till en soptipp, ett mänsklig skrotuplag!

En fara för din närmiljö, med strontsiums halveringstid! Inte ens hardcoremiljöaktivister vill ägna dig tid!

Hoppas du aldrig får frid, du är fan den som gett ett ansikte åt en istid!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-18 13:17



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Oj den va isande bra...
2012-05-18

    Doll
Starka ord, fy för att vara mottagare av denna avhyvling. Bra skrivet.
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard