Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett fallande ögonblick


Om du hjälper mig upp,
innan dess att jag fallit.
Kommer jag inte lära mig,
hantera de känslor,
som invaderar mig.
När jag drabbas,
av den motvilliga kraften.
Att resa mig.




Fri vers av Maggie
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-02-01 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie