Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natten

I natten finns ännu en natt
och i bedrövelsens mörker
sjung ut!
kaos är granne med natten
dagen är nattens dotter
Hon försöker lindra smärtan
Fröken Morfin
Och om du inte kommer
känner jag mig svag
Längtan efter ett självförverkligande jag
utan skuld
utan betänklighet för konsekvenserna
Ja,det finns en natt i natten
den ruvar på avgrundslånga hemligheter




Fri vers av älvglitter
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-01 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter