Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amnesi.

Saknad, saknar mer än jag behagar medge, rycker på axlarna o ser bort! Känslorna är lika komplicerade som krigsmaterielexport!

Jag är en stenstod , på insidan ett korroderat stuprör, en akvedukt som hindrar översvämning, hindrar att jag dör!

Explicita och implicita minnen, försvårar, intrigerar och skapar kaos! Tror min hjärna skulle behöva en j...a konstpaus!

Vägrar att tillföra kemikalier, önskar mig ibland en retrograd amnesi! Kraften i mig står dock för ett internt myteri!

Rider ut stormen som så många gånger under min historia, min privata evolutionshistoria! Torkar den salta vätan från mina kinder av sandsten, finns så mycket att ta av, en veritabel mental trattoria!

Den saknad jag känner gör lika mycket nytta som en egyptolog på Island!
Det är tiden jag saknar, ibland...




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-19 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard