Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tramsa

Jag gick ut och ställde mig under en gatlykta

allt för att bli upplyst

men skenet bedrog

så jag gick till en krog

drack stärkande tequila

tills bartendern blev lila

tog sedan en genväg från krogen

rätt genom dem grönskande skogen

käkade flugsvamp och fick hallucinationer

min plånbok var plötsligt full av miljoner

mötte en stor björn

som frågade efter vägen till Tjörn

jag sa följ efter det där trollet

han är på väg åt det hållet

fastnade sen under en rotvälta

tog mig hem med stark hälta

vaknade med ett ryck

detta håller ju inte för tryck




Fri vers av Berra Bäver
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 09:30



Bookmark and Share


  aol
gillas, blev glad
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver