Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTARES (sjustjärna nr 1)

 

 

 

 






Anträffar mig svällandes likt solen ut mot mars

tar venus med min sista gadd, sväljer jorden

resterar blott att explodera såsom supernova

måhända har jag redan dött

av sex, snart sjuhundra år gammalt rostigt ljus

sluter ni hur spöket slickar in sig nu

i erat syndiga system, medan vår maskerar höst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-20 09:45



Bookmark and Share


  Nanna X
verkar vara en vrålhungrig dubbelstjärna?
2012-05-20

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-05-20

  Erik H.J Hultin
explosiv diktning med svindlande kosmiska dimensioner, de sista raderna är gåtfulla och manar till eftertanke. Mycket bra!
2012-05-20

  lodjuret/seglare VIP
Stjärnspäckat, som om Hollywood skulle explodera av sin egen magstarka dignitet... dra med sig alla små filmbolag först förstås och sedan bara... poff!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP