Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten påminnelse
om inte till dig, så kanske än mer till mig själv

för att jag inte ska falla för dig sen igen ...




När jag väl återställt mitt liv ...

... och jag åter igen
har allt det där
du förväntar dig 
att en man
med vilken du vill leva ditt liv
ska kunna erbjuda dig ...

- Vad får dig att tro, min vän
att jag då ens
skulle tänka tanken på
att dig 
bjuda in
i mitt liv igen?


Ty den dig som ej
accepterar och finns för mig
här och nu
när jag som allra mest
och innerligast
verkligen behöver dig

men som väljer att
avvakta hur mitt liv
utvecklar sig
innan du bestämmer dig

Den dig
vare sig är
eller kan
någonsin
komma att bli
välkommen i mitt liv!




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-20 13:02



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Så länge du efter all förmåga varit
ärlig med dig själv, gör det du kan
för att underlätta för den du håller kär,
Så ska du redan nu låta henne veta
varför din tillit är låg, varför du ej kan bli
kär framöver. Det finns folk till allt-
det finns lyckosökare där ute, män
o kvinnor, som speglar sig i andra, inte tar
sitt egna ansvar. Sweet dreams are
made of gold. kram s
2012-05-20

    Doll
Kloka ord, bra skrivet.
2012-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Bra tankar. I nöd och lust heter det ju.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP