Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter Din Guds vilja! Bild: barnbarn vid torpstugan i Tiveden.


Förlåt, välsigna och förändra


Så är min förbön till

Fadern i Jesu Namn

för mig själv och

alla bönebarnen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-20 18:48



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tre goda ord !
2012-05-23

  anits VIP
Fint med en sådan förbön
2012-05-21

    ej medlem längre
Gott med en sådan förbön.
2012-05-20

    ej medlem längre
Bönen ger LIV!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP