Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött.

Bästa dagen, kryddad med sämsta sömnen, lång dag och en ännu längre natt! Undrar hur i hela friden jag skall hinna ifatt? Helt j....a matt!

Gnider ur natten sand ur ögonhålorna, gnider in den långa dagens demoner! Saker jag inte vill möta, saker som gör sig bäst i drömmarna, sugs in och skadar mig som freoner! Skallen känns tung, som jag supit i eoner!


Den interna väderlekstjänsten varnar för stormbyar, hagen och drivis! Rösten slutar inte eka, envis!

Cementen jag har i skorna gör mig stadig, tungt att förflytta sig! För dum för att sluta, för seg för att knäckas, för rigid för att böja mig!

För rastlös för att vila, för trött för att fortsätta men jag reder mig, bara att hålla ut och invända det senila!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 08:03



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nytt av våren so många nyanser av grön finns bara denna vecka, sedan resten är samma gröna laka till det blir gult silver koppar mörka höst;
Diana.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard