Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla helveten






Vet att du gick sönder igår,



för det släckte min törst efter dig


för finns du inte behöver jag inte sakna dig

älska dig,



bara minnas att det gjorde ont som fan


att veta att du en gång fanns.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-21 19:30



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Yes! Precis så.
Tack.
Gillar.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln