Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tappa inte dig själv, även om det är tufft ibland...


en egen vinnare

det är att simma mot strömmen
som gör dig stark...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric