Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en tidigare lyckad variant
jag själv föll för, för rätt många år sedan ...
När jag ändå är igång ... och ännu är singel ...




En liten variant på ett anständigt förslag ...

Om jag tar natt-tåget till dig
så kommer jag i lagom tid
för dig att komma och hämta mig
så att jag kan äta frukost med dig
på din altan ...

Då får vi tid
att prata med varandra
om allt och ingenting

innan vi sen
kan ägna oss åt
mer väsentliga ting
så som att
älska underbart och vilt 
med varandra 
resten av dan ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-22 00:38



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
vem behöver mat och sömn när kroppen får näring på annat håll
2012-05-23

  Minkki VIP
kul text - kunde kanske kortas ner lite, typ sluta med ordet "ting" för att lämna lite rum för fantasin. Din text, min läsning :-)
2012-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Lite svårt när man ska iväg och jobba, fast man kan ju ta semester. Trevliga ord i alla fall.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP