Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CASSIOPEIA A (sjustjärna nr 3)

 

 

 

 




Minns du hur du ingick i klustret och var kompis

med de andra coola stjärnorna i Cassiopeia

även den allra starkaste : Alpha Cassiopeiae

lät dig emellanåt vara med i W-laget

Det var innan du expanderade inifrån, exploderade

av ensamhet som supernova : Cassiopeia A

har du stolt kvar ett svart hål, sänder radiobrus ljusåret runt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-22 11:58



Bookmark and Share


  Nanna X
jag hörde et skumt brus i mitt hus när jag skulle sova igår, kollade pannan i morse.. men kanske var det Cassiopeia A som lät?
2012-05-22

  cilax VIP
friska metaforer här, tycker om
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP