Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den drunknade


Gröna droppar från taket i min cell.
Regnet slår mot gallret.
Sängen är hård och korset bränner.
Som jag, tänker jag.
Långt hemifrån.
Smakar blodet i mina tänder.
St.Christophers skavande händer.

Jag ser en stol och ett bord
Ett trasigt hjältemod.
Och brustna fågelvingar.
Sönderslagna och förvridna.
Under himlen och vår Gud.














Fri vers av Nikolaj
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-22 12:05



Bookmark and Share


  AgnesP
För mig blir det långsamt en historia som växer fram. Vill veta hur det går:) Tycker mycket om denna liksom de tidigare.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj