Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden Måns Ols Utvärdshus Sala där jag blev firad av sons familj på Linneadagen i år 13 maj. Jag stack ut näsan i den s.k. kristna bloggvärlden i helgen och blev ordentligt sargad.


Vad hjärtat är fullt av därav talar munnen


Om det är något vi liksom Jesus

får lov att hata så är det farise'ismens

fula tryne var det än sticker upp...


"Ty det finnes icke ett gott träd,

som bär dålig frukt,

ej heller ett dåligt träd, som bär god frukt"


"Varför kallen I mig Herre, Herre och gören icke vad jag säger?"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-22 12:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Vad hjärtat är fullt av det talar munnen" är ett av mina favoritcitat. Så det gäller att fylla hjärtat med bra saker.
2012-05-22

    ej medlem längre
Man får vakta lite.
2012-05-22

  Minkki VIP
Grattis, Bibbi, i efterskott!

Du får mig att minnas min sedan länge avlidne biktfar, som sade (troligen ett bibelcitat, så ursäkta om jag förvränger det, eftersom jag inte har bibelstället klart för mig)

"om ett ord bränner på din tunga
är det bättre att det bränner din tunga"
kanske en variant på 'älska din nästa som dig själv'?
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP