Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtsamt lyssnande uppåt.


Korrigerad av Gud.


Dina misslyckanden är mina

- Herre, jag överlämnar mina misslyckanden
till dig.

Endast du kan gottgöra den
skada jag åstadkommit -

"Emedan du är min, måste jag identifiera
mig själv allt det du är.

Jag återställer till harmoni den dissonans
du skapade.

Jag talar hoppets ord till
dem, vilka du ej älskade tillräckligt
för att vinna från synd och brist.

Jag leder dem du felbedömde och
föraktade in på lyckligare stigar.

Jag tar på mig dina misslyckanden, och
eftersom din längtan står till mig och
du erkänner mig som din Herre, blir det
det mitt offervärv att bära och att
omvandla dessa.

Res dig upp ur misslyckandets dy och
iför dig den klädnad av tro och kärlek
jag giver dig.

Var stark i att rädda andra, du som
själv blivit räddad, stark i mig, din
alltid segrande Herre."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-22 14:09



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
"Var stark i att rädda andra, du som
själv blivit räddad, stark i mig, din
alltid segrande Herre."

Tack!
2012-05-27

  anits VIP
Mycket fina rader
2012-05-23

  M.A.J.R
Exakt dessa ord måste man få höra! bravo
2012-05-22

    ej medlem längre
Svår att förstå för mig!
2012-05-22

  marie-helene
Amen starka ord....
skönt att vi får komma med allt
till Herren...
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP